Veranda’s

In ons tuinassortiment hebben we niet alleen tuinhuisjes of blokhutten maar ook complete veranda’s en tuinkamers. Door het neerzetten van een veranda biedt uw tuin uw veel meer mogelijkheden en sfeer. Er zijn vele verschillende soorten maten in veranda’s. Had u toch iets anders in gedachten qua formaat of indeling van de veranda? Wij maken het voor u op maat naar uw wensen! Het meest gebruikte hout voor een veranda is Douglas of Red class wood.

Tuinhuizen

Er zijn vele diverse soorten tuinhuisjes/blokhutten. Neem gerust een kijkje in onze catalogus. Heeft u een mooi product in de catalogus gezien? U kunt dit zelf naar wens uitbreiden met bv. kleur impregneer middel, kunststof dorpels & verschillende soorten dakbedekking etc. Al onze houten tuinhuizen/blokhutten zijn standaard gemaakt van onbehandeld vuren.

Om jaren van uw tuinhuis/blokhut te genieten adviseren wij u om deze in de lak of beits te zetten, dit kunt u ook bij ons verkrijgen in verschillende kleuren. Wij zijn leverancier van het merk koopmans verf.

Offerte aanvragen? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!